1.06 - Prăpăd pe stradă, în fața Gării: 5 mașini avariate și un tramvai lovit de un șofer presupus drogat

Un şofer in varsta de 23 de ani a lovit 15 masini între complexul Era şi strada Gării. Ultimele cinci au fost avariate în faţa staţiei CFR. Martorii l-au observat în trafic cum conducea cu capul scos pe geam din cauză că avea parbrizul spart. Politistii suspecteaza ca bărbatul ar fost drogat. 

După șirul de tamponări, șoferul a abandonat mașina și a fugit fiind prins ulterior de catre unul dintre soferii loviti cu masina, dupa ce l-au urmarit in trafic. 

 

Cu această ocazie s-a stabilit că șoferul a produs un accident și în fața fostei Billa, unde a avariat două mașini și un tramvai.

Potrivit polițiștilor, bărbatul ar fi condus în această stare de la ERA la Gară și este bănuit că ar fi consumat droguri. La Secție a fost chemată și o Ambulanță deoarece bărbatul este agitat și a spus că îi este rău. În urma testarii cu alcooltestul, politistii au consemnat faptul ca tanarul de 23 de ani nu consumase băuturi alcoolice insa este suspectat ca s-ar fi drogat. 

Tanarul a fost transportat la Sectia 2 Politie Gara unde a facut scandal. Pentru a-l linisti, politistii au chemat un echipaj medical si mascatii de la Serviciul de Actiuni Speciale care l-au transportat pe acesta la Institutul de Psihiatrie Socola. Tânărul drogat a fost luat de mascați. (Sursa: ziaruldeiasi.ro)

STIRI RECENTE

4.06 - Iaşul şi PNRR: partea nevăzută! Breteaua Lețcani - Uricani ...

4.06 - Veolia Energie Iași anunță executarea unor lucrări de intervenție ...

4.06 - Universitatea Tehnică sărbătoreşte Ziua Campusului Studenţesc ...

1.06 - Două asociaţii din Iaşi organizează marţea viitoare o campanie ...

1.06 - Veolia Energie Iași anunță lucrări de intervenție la rețeaua ...

25.05 - Admiterea la facultate: 6.344 de locuri disponibile la Universitatea ...